De vernieuwende zomer van UDesign

In het kader van het project ‘Advies op maat’ heeft het Prins Bernard Cultuurfonds Utrecht een prijs toegekend aan UDesign, omdat de stichting een nobel streven heeft en van betekenis is voor de regio Utrecht.

UDesign heeft deze zomer niet stilgezeten. Naast het winnen van deze mooie prijs, heeft er vernieuwing plaatsgevonden binnen het bestuur. We hebben onder meer afscheid genomen van Inge Keizer. Met haar geweldige inzet en onmisbare bijdrage op het gebied van marketing en communicatie, heeft zij veel betekend voor UDesign. Wij zijn Inge hier zeer dankbaar voor.

Graag stellen wij de nieuwe bestuursleden aan u voor:

Thamar Ottens
Verantwoordelijk voor de Interne Zaken van UDesign. Mede door haar werkervaring als managementondersteuner in de zakelijke en commerciële dienstverlening en haar enthousiasme voor duurzaam design en innovatieve ideeën, vormt Thamar een waardevolle aanvulling op het team. Zij brengt helderheid en positiviteit binnen de stichting en is aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Kim de Vos en Fleur van den Berg
Deze dames zijn een creatief stel met een flinke ondernemerslust. Beiden afgestudeerd eventmanager aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Een combinatie van zakelijk inzicht en creatief vermogen. Zij nemen samen de marketing en communicatie van UDesign op zich.

Wij verwelkomen deze frisse aanwinst binnen het bestuur van UDesign!

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws.

Ook reageren op dit artikel? Log dan in of maak een account

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *