Hoe verdien jij in de circulaire economie?

Op dinsdag 8 december a.s. is het 365 Minute Sessions event te Utrecht, waar je antwoord op deze vraag krijgt!

De 21ste eeuw wordt gekenmerkt door veranderingen en nieuwe inzichten. Zo worden de mogelijkheden en gevolgen van big data en globalisatie steeds meer zichtbaar. Er ontstaan nieuwe businessmodellen en organisatiestructuren en we zien de opkomst van de circulaire economie. De vraag blijft: Hoe kun je hier concreet mee aan de slag?

Meld je snel aan via 365 Minute Sessions eventplatform

Het 365 Minute Sessions event dat stichting U-Design op 8 december organiseert, biedt handvatten aan mensen die innovatie zien als onontbeerlijke voorwaarde voor toekomstige groei. Om de veranderingen in volle omvang te begrijpen start het event met het macroniveau. Beginnend met de geschiedenis en grote trends die de oorzaak zijn voor de huidige veranderingen. Aansluitend zoomen we in op microniveau om te zien hoe verschillende bedrijven reeds anders werken en daarmee succesvol zijn. Door onderlinge kennisuitwisseling en een netwerkborrel faciliteren wij kennismakingen voor toekomstige samenwerkingen.

Gunter Pauli en Anne van der Zwaag sprekers 365 Minute Sessions event Utrecht

Keynote speaker Gunter Pauli en moderator Anne van der Zwaag bij 365 Minute Sessions

Waarom doen we het?
U-Design wil graag dat de creatieve sector tijdens het event contact maakt met commerciële bedrijven en tot gezamenlijke acties komt. Wij geloven dat beide partijen elkaar kunnen (en moeten) versterken in de toekomst. Onze hoofdambitie is dat deze middag een aantal nieuwe allianties oplevert die naar aanleiding van 365 Minute Sessions daadwerkelijk aan de slag gaan met innovatieve oplossingen. Intensieve kennisdeling over circulaire economie is een tweede doel.

Voor wie doen we het?
Creatieve ondernemers op het gebied van design (thinking), architectuur en visualisatie) brengen wij samen met het bedrijfsleven (maakindustrie, dienstverlening en consultancy). We richten ons hierbij op de regio Utrecht.

Moderator en sprekers
Spreker:
Gunter Pauli, ‘The Steve Jobs of Sustainability’, auteur van ‘The Blue economy’

Moderator:
Anne van der Zwaag, auteur ‘Looks good feels good is good’

Workshops:
Spraakmakers actief in agrifood, fashion, architectuur, bouwnijverheid, afval & recyling en make business. Maak en deel kennis met o.a. Drees Peter van den Bosch, Titia Luiten, Henk Stamhuis en andere spraakmakers. Kijk wie deze innovators zijn op het 365 Minute Sessions eventplatform of op onze agendapagina

365 minute sessions programma U-Design

Logo 364 Minute Sessions

Kosten deelname: € 80,00 incl. BTW*

Aanmelden
Aanmelden en meer informatie via 365 Minute Sessions eventplatform

* Vriend van U-Design? Stuur een e-mail aan info@u-design.nl voor een kortingscode.

Dit evenement wordt ondersteund door:
Logobalk sponsors 365 Minute Sessions 2015

 

 

Ook reageren op dit artikel? Log dan in of maak een account

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *